Kylian Mbappé er en fransk fodboldspiller der spiller for den franske klub Paris Saint-Germain, og for det franske fodboldlandshold. Kylian Mbappé er en af de mest populære franske spillere, hvilket ikke mindst skyldes det mål, han scorede i VM finalen i 2018.

Målet var et af de bedste i karrieren for Kylian Mbappé, og samtidig det absolut vigtigste. Målet var stærkt medvirkende til at Kylian Mbappé og Frankrig vandt VM finalen i 2018, hvilket allerede i en ung alder, har sikret Kylian Mbappé heltestatus i sit hjemland.

Kylian Mbappé har som følge af sin unge alder, stadig mange år tilbage på topplan i fodboldverdenen. Det næste store mål for Kylian Mbappé bliver at vinde Champions League, der indtil nu stadig har forbigået den franske verdensstjerne. Mbappé vil helt sikkert være meget opsat på at løfte trofæet med de store ører, så han atter engang kan stå på toppen af fodboldverdenen.

mbappe.dk finder du meget mere information om Kylian Mbappé, så du altid kan holde dig opdateret på det seneste nye, og følge med i Mbappé’s karriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *